top of page
  • Info

Jornada "Programes i Ajuts per a la Rehabilitació"

Actualizado: 8 jun 2022

Dijous 16 de Juny 2022 | MATÍ 9.30h a 11.30h

Cal inscripció: clica aquí

J009_220603_Programa
.pdf
Descargar PDF • 96KB

Tens intenció de fer una rehabilitació o una reforma?

Coneixes tots els programes i ajuts que tens a l’abast amb els que et pots beneficiar?


L’objectiu de la jornada és explicar de forma clara, didàctica i concisa quins programes i ajuts tenim a l’abast en cas de realitzar una rehabilitació, tant pel que fa als Ajuts Next-Generation, com d’altres dels quals ens podem beneficiar i desconeixem la seva existència.


La jornada comença explicant els Fons Next Generation, que són els que ara mateix tenen més repercussió mediàtica.

En aquest sentit, tots n’hem sentit parlar, però...

Sabem com funcionen? Quins requisits hem de complir per poder accedir-hi?

Per on hem de començar, quin és el primer pas? Quin és el procés a seguir? On hem d’anar per informar-nos?


Dins de l’explicació dels Next-Generation, des del col·legi d’Administradors de Finques ens presentaran, de primera mà, el funcionament de les Oficines de la Rehabilitació, que són les encarregades de gestionar aquest fons.


Apart dels ajuts relacionats amb els fons Next-Generation, saps que hi ha altres programes i ajuts en funció del tipus, ús i el lloc on es trobi l’immoble?

En les properes intervencios, n'explicarem els més rellevants.


A la ciutat de Girona hi ha el programa EDIFICAT, amb l’objectiu principal d’assessorar i acompanyar al ciutadà en el procés de la rehabilitació energètica dels habitatges o locals.


A la Garrotxa i altres comarques, hi ha el programa Domus; un servei integral de rehabilitació energètica d'habitatges on s'ofereix un assessorament tècnic durant tot el procés de reforma, un assessorament administratiu en la tramitació i gestió de subvencions i bonificacions i un assessorament financer de les solucions de finançament existents en el mercat.


Finalment, també es presentaran els Ajuts Leader que es localitzen als municipis rurals, i tenen la voluntat de fomentar inversions i projectes que generin activitat econòmica, creació d’ocupació, retorn de talent jove i l’aposta per protegir el medi ambient, entre d’altres.


La jornada conclourà amb una intervenció per part del col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona (API), sobre la incidència de la certificació d’eficiència energètica en les compravendes i en els lloguers.


Esperem que aquesta jornada serveixi per aclarir els dubtes i donar a conèixer els programes i ajuts que ara mateix hi ha a l’abast per tal de desenvolupar una rehabilitació. Està enfocada per a la ciutadania en general, però en especial, per als APIs i Administradors de Finques, doncs moltes vegades són el primer contacte amb el ciutadà i, per tant, és rellevant que estiguin informats de tots aquests programes i ajuts.Inscripcions: clica aquí


Programa
Organitzen


Comentarios


bottom of page