top of page
  • Info

Jornada "CRISI DE L’ELECTRICITAT: SOLUCIONS PER REDUIR EL CONSUM A LA NOSTRA LLAR"

Actualizado: 2 feb 2022

Instal·lacions Tèrmiques Eficients i Autoconsum amb Plaques Fotovoltaiques


Dimecres 02 de Febrer de 2022 | De 9.30 a 12.30h

Inscripcons: clica aquí

Format: Online


Seguiment de la jornada:

codi: 170-193-253


L’escalada del preu de l’electricitat dels darrers mesos ha provocat que les factures batin rècords històrics. I els pronòstics no semblen gaire favorables.


La progressiva electrificació de tots els àmbits de les nostres llars -instal·lacions tèrmiques, carregadors per a cotxes...- originen una creixent dependència de l’electricitat, sent el seu ús, imprescindible pel nostre dia a dia.


Estem davant un gran repte: com més electricitat necessitem, més n’augmenta el seu preu.


Davant d’aquesta crisi, en la jornada es proposen i expliquen opcions que poden ajudar a reduir al consum elèctric a les nostres llars, centrant-nos en dos aspectes clau.


Per una banda, l’autoconsum, la generació d’electricitat gràcies a la instal·lació de plaques fotovoltaiques.


Per altra, ens centrem en aquelles instal·lacions tèrmiques que són eficients, és a dir, sistemes alternatius a la tradicional caldera elèctrica i gas.


A més, és important destacar que, amb aquestes solucions s’aconsegueix reduir el consum elèctric i, per tant, són millores positives pel medi ambient.


La jornada pretén ser didàctica i entenedora per a tots els públics, amb la voluntat de presentar alternatives a l’actual situació.


Aquesta jornada es desenvoluparà al matí, de 9.30 a 12.30h, on s’intercalen dues ponències més llargues amb píndoles amb casos pràctics d’èxit.


L’organitza l’Ajuntament de Girona, amb col·laboració amb l’Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les comarques de Girona (ObRE) i el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona (ENGINYERSGI)


Programa






bottom of page