top of page
  • Info

Jornada "Programes i Ajuts per a la Rehabilitació" - Segona Edició

Actualizado: 4 oct 2023

Dilluns 9 Octubre de 2023 | MATÍ 9.15h a 12.00h

Cal inscripció: clica aquí

Tens intenció de fer una rehabilitació o una reforma?
Coneixes les estratègies, programes i ajuts que tens a l’abast amb els que et pots beneficiar?

L’objectiu de la jornada és explicar de forma clara, didàctica i concisa quins programes i ajuts tenim a l’abast en cas de realitzar una rehabilitació, tant pel que fa als Ajuts Next-Generation, com d’altres dels quals ens podem beneficiar i desconeixem la seva existència.

Saps que és una cooperativa d’habitatges o el sistema de masoveria?

Comencem la jornada amb l’Estel Jou, arquitecta i fundadora de UNDOS Arquitectura, que explicarà, de forma general, de quins programes i ajuts ens podem beneficiar alhora de rehabilitar casa nostra. A més, exposarà què és i com funcionen les cooperatives d’habitatges i el sistema de masoveria, que ens poden ajudar en l’adquisició o lloguer d’un habitatge.

Que son els Ajuts Next-Generation i quin ha sigut el seu impacte en el darrer any?

La jornada continua amb la participació d’Emma Carrillo, arquitecta tècnica i representant del Col·legi d’Administradors de Finques (Cafgi) que explicarà què són i com funcionen els ajuts Next-Generation, i sobretot, quina és la valoració d’aquests després de més d’un any d’existència.


Finalment, David Saura, tresorer i responsable de l’àrea d’estudis de preus de mercat del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona (API), farà una intervenció on ens parlarà sobre la incidència de la certificació d’eficiència energètica en les compravendes i en els lloguers.

Apart dels ajuts relacionats amb els fons Next-Generation, saps que hi ha altres programes i ajuts en funció del tipus, ús i el lloc on es trobi l’immoble?

Al llarg de la jornada s’exposaran dos casos de programes actius que tenim a l’abast a les comarques gironines.


Per una banda, Jordi Ayats, director de la Fundació Europace, ens presenta el programa GarrotxaDomus, en funcionament a la Garrotxa i altres comarques, un servei integral de rehabilitació energètica d'habitatges on s'ofereix un assessorament tècnic durant tot el procés de reforma, un assessorament administratiu en la tramitació i gestió de subvencions i bonificacions i un assessorament financer de les solucions de finançament existents en el mercat.


Per altra banda, la Silvia Vidal ens explicarà els Ajuts Leader, que es localitzen als municipis rurals, i tenen la voluntat de fomentar inversions i projectes que generin activitat econòmica, creació d’ocupació, retorn de talent jove i l’aposta per protegir el medi ambient, entre d’altres.

Si ets API i/o Administrador de finques, t'interessa estar al dia de tots aquests Ajuts i Programes

Esperem que aquesta jornada serveixi per aclarir els dubtes i donar a conèixer els programes i ajuts que ara mateix hi ha a l’abast per tal de desenvolupar una rehabilitació. Està enfocada per a la ciutadania en general, però en especial, per als APIs i Administradors de Finques, doncs moltes vegades són el primer contacte amb el ciutadà i, per tant, és rellevant que estiguin informats de tots aquests programes i ajuts.



Inscripcions: clica aquí


Programa*

*Aquest programa és orientatiu i pot estar subjecte a modificacions i actualitzacions



Organitzen






bottom of page