top of page
  • Info

Jornada d'Introducció Observatori de la rehabilitació i renovació urbana de les Comarques de Girona

Actualizado: 5 dic 2019

L'Observatori de la rehabilitació i renovació urbana de les Comarques de Girona

Dijous 28 de març de 2019, a les 19.30 h. Seu de l'Observatori - Pl Catedral, 8. Girona

 

El dijous 28 de març de 2019, a les 19.30 hores, tindrà lloc una jornada introductòria sobre aquest Observatori, una entitat que vol ser transversal i participada per a tots els agents implicats en la ciutat i l'edificació. En el decurs de la presentació es donarà a conèixer quines són les seves funcions, en què ha estat treballant des de la seva presentació el passat 5 de juny de 2018, en quin punt es troba actualment, i quins són els propers objectius a assolir. La sessió també servirà per convidar a totes les entitats interessades a sumar-se a la iniciativa. 


La presentació comptarà amb la participació del Sr. Narcís Reverendo, president de l’Observatori; del Sr. Marc Riera, president de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; del Sr. Miquel Vendrell, president del Col·legi d’Aparalledors i Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Girona; i del Sr. Josep Maria Coll, president del Gremi de Promotors d’Edificis de Girona. També hi participarà la directora de l’Observatori, la Sra. Isabel Granell, que serà l’encarregada de desenvolupar els temes objecte de la jornada. Al final de l’acte es destinarà un espai de temps per tal que els assistents puguin formular les preguntes i dubtes que trobin convenients. 


L’OBRE té per objecte, entre d’altres, esdevenir una plataforma de referència d’estudi i anàlisi d’aspectes relacionats amb l’espai urbà i l'edificació existent per fomentar polítiques actives d’incidència en la transformació de la ciutat. Vol centrar-se  en la rehabilitació i la renovació per millorar les condicions de vida dels seus habitants, d'acord amb els objectius de desenvolupament sostenible establerts per les directrius internacionals de lluita contra el canvi climàtic.


L'Observatori és una iniciativa conjunta del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona (CAATEEG), el Gremi de Promotors i Constructors d'edificis de Girona (GIPCE) i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC); tots ells integrants de la Taula de la Construcció.  I compta amb el suport inicial de l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Figueres, l’Ajuntament d’Olot i la Universitat de Girona.

Jornada introductòria de l'Observatori de la rehabilitació i renovació urbana de les Comarques de Girona Dijous 28 de març de 2019 - A les 19.30 hores Seu de l'Observatori. Pl. Catedral, 8. Girona

Comentarios


bottom of page