top of page

JORNADA 18/06/2019  - Renovació Urbana i Habitatge

190926_J002_300000kms.png

PONÈNCIA 1

El problema de l'habitatge no es resol amb habitatge

Pablo Martínez, estudi 300.000 km/s

Aquesta ponència tracta de com l’aplicació de noves tecnologies i l’ús de dades ens permeten fer una millor diagnosi, prognosi i tractament de la ciutat, en especial, per tractar el tema de l’habitatge.

Durant aquesta intervenció, s'exposen diversos casos pràctics, sobretot de la ciutat de Barcelona i finalitza amb una reflexió oberta sobre el tema de l’habitatge.

Pablo Martínez és arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona,  amb una àmplia experiència en l'ús de dades aplicades a l'urbanisme.

 

El 2008 co-funda amb Mar Santamaria l'estudi d'urbanisme 300.000 Km/s, especialitzat en l'anàlisi i la visualització de dades massives com a eina clau per a la redefinició del planejament.

L'equip de 300.000 Km/s treballa en els camps de l'anàlisi urbà, la cartografia, la planificació estratègica, el desenvolupament d'eines digitals i humanitats digitals.

En els últims cinc anys, han col·laborat amb entitats públiques, signatures internacionals, institucions culturals i científiques i organitzacions sense ànim de lucre.

 

Els seus projectes han estat reconeguts amb diversos premis i mencions i s'han exposat a nivell nacional i internacional.

bottom of page